[NEW] Tao Tsuchiya: “Tôi xấu hổ khi nhận mình là nữ diễn viên” | tao tsuchiya – PINKAGETHAILAND

tao tsuchiya: คุณกำลังดูกระทู้

Thời gian vừa qua, nữ diễn viên Tao Tsuchiya đã tham gia lồng tiếng cho phiên bản tiếng Nhật của bộ phim hoạt hình “Ballerina” (tựa tiếng Việt: ; đạo diễn: Eric Summer, Eric Warin) được công chiếu tại Nhật vào ngày 12/8. Phim lấy bối cảnh nước Pháp cuối thế kỷ 19, kể về một cô gái ôm mộng trở thành diễn viên múa ba lê nên rời quê nhà khăn gói đến Paris, tại đây cô phải cạnh tranh với những đối thủ ở nhà hát Opera để hướng đến sân khấu mơ ước. 

Trong phim, Tsuchiya lồng tiếng cho cô thiếu nữ đam mê nhảy nhót Felicie; Hitomi Kuroki đảm nhiệm vai Odette – cựu diễn viên múa ba lê và đang là lao công dưới trướng bà chủ Le Haut, và vai Le Haut do Mari Natsuki thể hiện. Hôm nay, chúng tôi sẽ phỏng vấn Tao Tsuchiya, người đã từng phát biểu: “Tôi rất đồng cảm với cảnh ngộ của Felicie”, về phim ảnh cũng như sự nghiệp diễn xuất.

◇“Choáng” trước bầu không khí và nhịp điệu đặc biệt của phim hoạt hình Âu Mỹ

Mặc dù Tsuchiya đã từng có kinh nghiệm lồng tiếng trong bộ phim hoạt hình dài tập “Boku Dake ga Inai Machi”, nhưng đây là lần đầu tiên cô thử sức với một bộ phim hoạt hình Âu Mỹ. Tao Tsuchiya chia sẻ về ấn tượng với vai Felicie: “Felicie là một cô gái đa cảm và có cách thể hiện cảm xúc rất mãnh liệt. Nhân vật này có thể thể hiện rất nhiều biểu cảm trong cùng một cảnh quay, tôi nghĩ rằng sẽ rất hay nếu mình diễn tả được điều đó”. Cô tiết lộ thêm: “Giọng lồng tiếng trong phim hoạt hình nước ngoài mang một nhịp điệu và bầu không khí rất đặc biệt. Văn hóa cũng như tiếng Nhật thì lại có cách thể hiện khác hẳn, chính vì vậy ban đầu tôi khá là choáng trước điều này”.

Tsuchiya tươi cười chia sẻ thêm về quá trình lồng tiếng: “Tôi trở nên quen dần sau khi lồng tiếng được một vài cảnh. Biểu cảm của Felicie cũng biến đổi theo mạch diễn biến của câu chuyện. Lúc này, tôi ý thức được rằng mình phải thay đổi giọng nói cho phù hợp với dáng vẻ trưởng thành, những rung động tuổi dậy thì của cô ấy”.
Felicie đem lại ấn tượng là một cô gái nhiệt thành, tràn đầy dũng khí, lúc nào cũng nỗ lực hết mình để hướng đến ước mơ. Tsuchiya chia sẻ: “Bản thân tôi bây giờ rất đồng cảm với nhân vật này”. Và cô giải thích lý do: “Sự khốc liệt cũng như cảm giác khi chứng kiến từng người từng người một bị loại trong buổi thử giọng… tôi có thể hiểu được điều đó”.

Khi đặt mình vào hoàn cảnh của Felicie, Tsuchiya phân tích: “Trong ba lê, người vũ công phải luyện tập không ngừng nghỉ để cơ thể luôn trong trạng thái sẵn sàng. Chính vì vậy mà những khoảng thời gian cá nhân để gặp gỡ bạn bè, dùng bữa… sẽ trở nên vô cùng ít ỏi. Càng theo đuổi giấc mơ thì việc cân bằng giữa những bài luyện tập và thời gian cá nhân lại càng trở nên khó khăn. Có thể nói đây cũng là một phần khiến tôi rất đồng cảm với Felicie”.

Tsuchiya cũng chia sẻ rất nhiều về công việc lồng tiếng: “Tôi luôn tâm niệm lúc diễn xuất mình phải ý thức từ mạch máu cho đến từng tế bào để có thể thể hiện vai diễn bằng cả cơ thể. Tuy nhiên, tôi nhận ra suy nghĩ như vậy thật đơn giản, bởi vì một bộ phim còn bao gồm hoạt động của camera, bầu không khí, cách cử động tay…, nếu chỉ có biểu cảm gương mặt thôi thì không đủ”. Cô nói tiếp một cách đầy ngưỡng mộ: “Diễn viên lồng tiếng phải hiểu rõ từng đối tượng, xem mình đang đối thoại với cái gì. Thêm vào đó họ cũng rất nhiệt tình với tác phẩm, thậm chí chỉ với việc chào hỏi trên sân khấu thôi mà họ cũng có thể nói rất nhiều”.

Cô tiết lộ thêm về những khó khăn trong quá trình thu âm: “Tôi rất ngưỡng mộ những diễn viên lồng tiếng, việc làm sao cho khớp giọng thật sự rất khó. Tuy lồng tiếng phần nào đó cũng giống như diễn xuất nhưng không phải chỉ cần nói đúng âm điệu là được, mà việc thở hay bắt đầu vào từ đoạn nào cũng đặc biệt khó. Hoặc phải thể hiện sao cho người nghe cảm thấy như nhân vật đang đứng từ xa nói chuyện, chứ không phải là đứng từ xa để thu âm”.

Cô kết luận: “Chính vì công việc này rất khó nên tôi nghĩ có lẽ mình đang nuông chiều bản thân quá nhiều. Bản thân tôi đã cố gắng hết sức cho nên dù vẫn còn nhiều khiếm khuyết, tôi vẫn hi vọng tác phẩm này sẽ đến được với thật nhiều khán giả”.

◇Xấu hổ khi nhận mình là nữ diễn viên

Nhắc đến việc Felicie luôn trân trọng chiếc hộp nhạc nhận được từ mẹ, Tsuchiya cũng chia sẻ về chỗ dựa tinh thần của mình: “Có lẽ là “ngôn từ” chăng. Lúc bắt đầu sự nghiệp diễn xuất với bộ phim điện ảnh “Tokyo Sonata” (2008), tôi có dịp gặp gỡ bác Teruyuki Kagawa. Bác đã nói với tôi rằng: Nếu muốn sống với nghiệp diễn, thì có 2 điều quan trọng mà bác muốn cháu phải luôn coi trọng. Một, là không được quên lòng biết ơn. Nhờ rất nhiều người như nhân viên quay phim, bộ phận thu âm, nhân viên mỹ thuật, ánh sáng… mà cháu mới được đứng ở vị trí này, chính vì vậy cháu không được quên lòng biết ơn đối với họ. Điều còn lại là, khi cháu nghĩ bản thân mình đang gặp bất lợi thì hãy luôn chào hỏi thật to”.
Cô kể về thực tế khi tham gia casting cho phim truyền hình lịch sử “Ryoma Den” (đài NHK): “Lúc đó có rất nhiều người đồng trang lứa nổi tiếng, là người mẫu trên các tạp chí cũng tham gia, khiến tôi đã nghĩ: Ôi không, mình phải làm sao đây. Và chính những lúc tôi cảm thấy mình đang gặp bất lợi, tôi lại muốn mình phải bắt đầu với một giọng nói thật khí thế, do đó tôi đã chào hỏi rất dõng dạc. Đến bây giờ, những lúc chào hỏi buổi sáng, lúc cám ơn… tôi vẫn luôn tâm niệm là mình phải nói thật rõ ràng.”

Trong phim “Ballerina”, Odette lúc dạy ba lê cho Felicie có hỏi: “Tại sao em lại muốn nhảy?”. Phóng viên cũng đặt câu hỏi tương tự với Tsuchiya: “Tại sao bạn lại muốn diễn xuất?”. Sau khi khẳng định rằng: “Bởi vì tôi là một diễn viên” thì Tsuchiya lại nở nụ cười bẽn lẽn: “Tuy bây giờ khẳng định như vậy thì vẫn hơi xấu hổ…”

Tsuchiya rụt rè: “Tôi tự hỏi đến khi nào bản thân mới có thể khẳng định mình là một nữ diễn viên thực thụ. Hiện tại tôi vẫn khá là xấu hổ vì nghĩ mình vẫn chưa đạt đến đẳng cấp của một nữ diễn viên. Tuy nhiên lúc nhận giải thưởng điện ảnh Élan D’or, tôi cảm thấy mình sẽ hơi thất lễ và dường như đang trốn tránh nếu phát biểu rằng: “Tôi vẫn chưa phải là một diễn viên”. Vì vậy nên tôi mới quyết định sẽ khẳng định mình là một nữ diễn viên.”

See also  [NEW] MEGA We Care Ginsomin 30เม็ด จินโซมิน โสมสกัด ช่วยบำรุงร่างกาย ให้ร่างกายไม่อ่อนเพลีย หลับง่าย | zermix ดี ไหม - PINKAGETHAILAND

◇Đã từng sợ máy quay, thất vọng vì nhận ra sự yếu kém của mình

Nhớ lại quãng thời gian được dư luận chú ý khi quay bộ phim truyền hình dài tập “Hanako to Anne” (NHK), Tsuchiya chia sẻ: “Những lúc ở trường quay rất vui, khi tôi nói: “Ôi ước gì cứ được quay phim hoài như vậy” thì chị Yuriko Yoshitaka đã cười và nói với tôi: “Hả, em đang nói điều khó hiểu gì vậy?”. Tuy vẫn nghĩ rằng diễn xuất thật vui, nhưng đến khi tham gia phim “Mare”, tôi lại nhận ra sự yếu kém của mình, muốn diễn thật nhiều vậy mà lại không thể.” 

Cô đã từng trải qua rất nhiều tình huống và cảm xúc khác nhau: “Thời gian đóng bộ phim truyền hình buổi sáng “Mare” khá là khó khăn. Tôi tham gia với quyết tâm “cố gắng không bị cảm lạnh để giữ vững thể lực, lúc mệt mỏi cũng phải cười thật tươi”. Thế nhưng tham gia rồi mới thấy, tôi trở nên sợ máy quay, không biết phải thay đổi biểu cảm thế nào mỗi khi nghe hiệu lệnh “Bắt đầu”, không thể tập trung để phân biệt giữa phim và đời thực… Nhưng kết quả “Mare” đã trở thành bộ phim mà tôi vô cùng yêu thích, tôi rất vui vì đã vượt qua được thử thách “Mare”. Đối với tôi mà nói, mỗi một tác phẩm đều là một thử thách.” 

Tsuchiya rút ra kết luận: “Gần đây, tôi nhận ra sự cân bằng có lẽ rất quan trọng. Nếu bạn đã giữ được sự cân bằng trong lúc quay thử thì lúc quay thật bạn cũng không thể làm hỏng, do đó nếu muốn giữ cân bằng ngay cả trong lúc quay thật, thì tốt nhất là phải tự tích luỹ kinh nghiệm cho mình”. Cô nói tiếp với một vẻ mặt rất nghiêm túc: “Khi sự cân bằng sắp sụp đổ, đó cũng chính là lúc chúng ta cảm nhận được nhiều thứ, chẳng hạn như sức mạnh, sự tinh tế mà mỗi diễn viên tích lũy được… Thường thì tôi sẽ vừa làm vừa thử nghiệm những điều này.”

◇Tích cực phủ sóng nhưng “Vẫn không cảm thấy mình khác biệt”

Dù đang hoạt động nghệ thuật rất tích cực nhưng Tsuchiya cho rằng: “Tôi vẫn không thấy có gì khác biệt. Đi trên đường cũng có nhiều người tới bắt chuyện với tôi, tuy nhiên tôi cảm thấy cuộc sống của mình vẫn không có gì thay đổi cả”. Nói thêm về việc tình cảm của fan đã trở thành chỗ dựa vững chắc của mình ra sao, Tsuchiya cho biết: “Trong lúc diễn, tôi không thể tưởng tượng ra ai sẽ xem tôi diễn và người xem sẽ thấy tôi ra sao, nhưng nhờ những sự kiện hoặc những buổi phỏng vấn như hôm nay, mà tôi có thể cảm nhận được tình cảm từ phía người hâm mộ”.

Trong thời điểm bận rộn này, nữ diễn viên vẫn không quên tầm quan trọng của việc quản lý sức khoẻ: “Tôi nhận ra rằng nếu không có sức khoẻ thì sẽ không làm được gì cả. Bên cạnh công việc thì chúng ta cũng nên chú ý đến sức khoẻ bản thân, bởi nó chính là phương tiện giúp chúng ta chu toàn được công việc. Có nhiều người thân hình mảnh mai, cũng như có nhiều vai diễn xây dựng kiểu nhân vật như vậy, nhưng đa số mọi người đều quá xem trọng yếu tố hình thể.”

Cô đúc kết: “Bất cứ lúc nào khi công việc kết thúc thì bạn sẽ phải tiếp tục cuộc sống thường ngày của mình. Chính vì vậy, tôi luôn chú ý quản lý sức khoẻ thật tốt cũng như dành thời gian giải trí, gặp gỡ bạn bè dù chỉ là 5 phút…”

*Tiểu sử Tao Tsuchiya:

Tao Tsuchiya sinh ngày 3/2/1995 tại Tokyo. Năm 2005 cô đoạt giải thường đặc biệt của ban giám khảo tại cuộc thi Super Heroine Audition MISS PHOENIX. Cô bắt đầu sự nghiệp diễn xuất với bộ phim “Tokyo Sonata” công chiếu năm 2008. Các tác phẩm đã góp mặt bao gồm: phim truyền hình lịch sử “Ryoma Den” (đài NHK), các bộ phim truyền hình dài tập như “Ohisama” (NHK), “Hanako to Anne” (NHK), “Mare” (NHK), “IQ246 Karei Naru Jikenbo” (TBS); phim điện ảnh thì có sê-ri “Rurouni Kenshin” (năm 2014), “Orange” (2015), “Seishun Yell” (2016), “Ani ni Aisaresugite Komattemasu” (2017)… Sắp tới, 2 bộ phim điện ảnh có sự góp mặt của Tao Tsuchiya là “Tori Girl” và “8 Nen Goshi no Hanayome” sẽ được công chiếu lần lượt từ ngày 1/9 và 16/12.

Copyright MANTAN Inc. All rights reserved.

Anruru dịch/ kilala.vn

Nội dung và hình ảnh được cung cấp bởi

Mainichi Kirei

mainichikirei.jp
mainichikirei.jp/movie (tin tức điện ảnh)
mantan-web.jp (tin tức giải trí Nhật Bản)

[Update] Tsuchiya Tao’s Sister Honoka Wins Miss Japan Tokyo | tao tsuchiya – PINKAGETHAILAND

Source: Yahoo! News Japan

Tsuchiya Tao’s sister Honoka chosen to represent Tokyo at the Miss Japan contest

On the 3rd, Tsuchiya Honoka (26), an office worker and the older sister of actress Tsuchiya Tao (24), participated in the final screening round of the 2019 Miss Japan Tokyo tournament held at Cerulean Tower Tokyu Hotel in Shibuya, Tokyo, and was chosen to be Tokyo’s representative.

After graduating from Meiji University, she joined Fujitsu’s cheerleading team, the Frontierettes. During the swimsuit competition, she said, “Traditional Japanese dance and cheer spirit, I have studied and practised arts from two different cultures. Using these experiences as my wings, I want to become a woman who can touch the hearts of a large number of people and make smiles bloom”. Standing at 155 cm tall, she was the shortest of the 21 remaining contestants, but she radiated the greatest aura.

In the subsequent question and answer session, businessman Mr. Horie Takafumi, one of the judges, asked her how she would spend the 10 million yen prize money if she won the Japan competition. She answered while looking troubled, “I’ve never had that much money before so I’m still thinking about it but… My family has never been on a vacation overseas so in return for my parents kindness I want to travel overseas with my family”. Mr. Horie quipped, “Well then you’ll never use it all up”, and the other judges countered with, “Moon! She can use the rest to go to the moon”, causing everyone in the venue to laugh.

The representatives from all 47 prefectures gathered together. The Japan contest will be held on September 11.

1. [+22838 / -1734]
Her brother and sister both have amazing names too.
I wonder what the parents were feeling when they decided to use the 炎 (flame/blaze) character for their child.

2. [+22006 / -2369]
Crap… I thought she looked like Silk-nee-san at first and now that’s all I can see.

*Comedian

[+469 / -12]
Silk-nee-san’s face is way smaller!

[+490 / -6]
No~ She looks like her.
Like Silk-nee-san.

[+578 / -6]
It’s true, it’s Silk-nee-san…

3. [+14594 / -1718]
Without the Ruby*, I would’ve never read it as Honoka.
This is a kirakira name, isn’t it?

*Smaller hiragana readings of kanji usually above or to the side of the kanji.

4. [+9853 / -391]
I would understand why she would be chosen if she was at least 170 cm
But if she’s only 155 cm, I just end up thinking it’s because of her famous sister’s influence…
It looks like she’s aiming to work in show business too. I sense there’s going to be a huge push for both sisters, it just feels unpleasant.

[+494 / -18]
Out of all of Tokyo, they could only find someone who’s 155 cm, Osaka’s gonna laugh at us.

5. [+7477 / -129]
She must have a lot of guts to enter a competition like this when she’s only 155 cm.

6. [+6863 / -124]
They wouldn’t have kept her in the competition just to create buzz, right?? For someone who’s 155cm to be chosen, she would either have to have been extremely beautiful and captivating, or there were no other contestants.

7. [+6510 / -329]
For some reason, I get an “old lady” atmosphere from her, is it just me?

[+227 / -4]
Her swimsuit kind of has a retro design too.

8. [+5679 / -76]
155 cm tall,
Both sisters are short, aren’t they?

9. [+4979 / -103]
Even if you’re short, you’ll still have a chance. I didn’t know that.

[+259 / -15]
I think it’s because her legs look long and she’s wearing tall high heels…

[+200 / -8]
It’s because she’s Tao’s sister lol

See also  แว่นตาสีไหนที่เหมาะกับเรา แชร์เทคนิคการเลือกสีกรอบแว่นตา จากการดูสีเส้นเลือด | กรอบ แว่น คน หน้า กลม

10. [+4325 / -49]
Using the 炎 character for a name is extremely unusual.

Source: Girls Channel

Tsuchiya Tao’s sister Honoka (炎伽) wins the title of Miss Tokyo at the Miss Japan contest

1. [+287 / -2369]

On the 4th, actress Tsuchiya Tao (24) posted an update on Instagram. Tao: “This is a private matter but something very surprising and exciting happened…!”. Tao and her younger brother, voice actor Tsuchiya Shimba, cheered for their sister at the venue. Tao recalled her mental state when her sister was chosen, “There’s a saying that when you’re surprised, you’ll fall from your chair, I actually experienced that first hand today.” She thanked everyone for the congratulatory messages she received.

2. [+5438 / -316]
Big sis’s face is huge too

3. [+5275 / -9]
That’s an amazing name!

4. [+3777 / -6]
Flame…

*炎

5. [+4348 / -42]
Can you guess why [she was chosen]?

6. [+4257 / -194]
Not cute or pretty!

7. [+3066 / -10]
Incredible name

8. [+5956 / -13]
Her name is Honoka but the kanji for it isn’t gentle.

9. [+153 / -711]
Tao is better

10. [+1923 / -63]
Questionable

11. [+4322 / -48]
Big sis also has a super DQN name

12. [+1690 / -30]
Looks just like her!

13. [+6150 / -15]
This is the first time I’ve seen someone with 炎 in their name.

70. [+872 / -12]
>>13
When her mother gave birth to Tao, apparently she saw a Hō-ō (mythical phoenix), that’s why she was named that. They kind of seem like the dangerous type so it can’t be helped.

*See explanation at end of post.

15. [+1816 / -33]
Looks like she could be an announcer

16. [+2062 / -72]
I don’t like her for some reason…

17. [+2773 / -47]
There’s a strong likeness with the size of their faces.

18. [+2510 / -17]
Countdown to entering show business.

19. [+223 / -578]
A pleasant beauty

20. [+2709 / -144]
I think I like big sis’s face better.

21. [+1953 / -11]
I saw 炎 and thought it said destruction (炎上).

22. [+2588 / -55]
Seems like she’ll be ripped to shreds by Girls Channel users…
She has the look of a Japanese beauty from the Showa era but it would’ve been better if she was a bit taller and younger.

*Showa era: 1926–1989

24. [+123 / -434]
Tsuchiya Tao-chan is definitely cuter.

25. [+3576 / -40]
There was definitely someone prettier than her [in the competition].

27. [+2616 / -44]
Completely riding on her little sister’s coattails.
The darkness~

28. [+2024 / -14]
The kanji is really violent in comparison to Honoka.
It’s like something’s burning up in flames.

29. [+1526 / -48]
They kind of look Mongolian.

30. [+2032 / -12]
And the younger brother is 神葉, pronounced Shimba, right?

*神葉 = divine leaf

34. [+3539 / -27]
Do Japanese people use 炎 for names?
Both of their names suggest they’re Chinese, are they Japanese of Chinese descent?

35. [+1116 / -14]
Both sisters’ faces and ages don’t add up.

38. [+918 / -1]
Is that her real name? If it is, it’s an amazing name.

40. [+2751 / -140]
Not cute

42. [+988 /-26]
Tao-chan would suit that mature hairstyle too.

44. [+3824 / -372]
Girls Channel always diss her but she stands out in the audience.

48. [+2243 / -18]
What’s up with the Tsuchiya family? Why do they keep appearing everywhere? It seems kind of shady…

54. [+661 / -79]

58. [+1073 / -4]
Are the Tsuchiya parents powerful people?

59. [+746 / -8]
Silk-nee-san…!!

61. [+1011 / -6]
Their names don’t look Japanese, do their parents have Chinese blood?

77. [+1275 / -15]
炎 is pretty amazing but
伽 is even crazier
It could mean night partner.
I wonder why they chose these kanji.

*伽 means nurse, attendant, or entertainer. 伽 together with 夜 (night/evening) (夜伽) means guarding or nursing someone through the night or the act of a woman sleeping with a man.

79. [+753 / -5]
I wonder what kind of things the Tsuchiya family do.
Was it Wako*? That they shop at?
Apparently big sis has been learning traditional Japanese dance since she was 3.

*Department store famous for its watches, jewellery, chocolate, porcelain, dishware, and handbags, as well as upscale foreign goods.

84. [+533 / -10]
She’s prettier than her younger sister but shorter than the other contestants… Connections?

90. [+392 / -5]
Judges
Nishikawa Ayako, talento/plastic surgeon
Ohta Mitsuyo, president of Titan Co., Ltd
Dewi Sukarno, talento/socialite
Horie Takafumi, founder of Livedoor
Inoue Kosei, Judo practitioner

100. [+692 / -14]
Can’t speak English, not even tall, at a beauty pageant…
The remaining contestants probably found it impossible to accept that this stumpy office lady was chosen. I thought that the section where they were tested on their English skills was really easy. This competition feels like, “As long as she’s cute, idiots are OK!”, there’s no value to it.

One of the judges is a criminal as well.*

*Horie Takafumi, charged with security fraud.

Click to show Tao’s explanation of her nameClick to hide

*Temple elementary school from the Edo period

Then a long and narrow sheet of paper that looked like a letter from historical play, appeared, and written in an ink were the words, “Born on the third day of February, Girl, Tao (太凰)”. My mother thought, “Huh-, babies have a registration system!?” and then she woke up. She had the dream on the morning of February 1st. My scheduled birth date was bit later than that so my father said I probably wasn’t going to be born on the 3rd. But they still couldn’t think of a name, so they joked, “If a girl is born on the 3rd of February, let’s just give her the name in the dream”.

And then, on the morning of February 3rd, I was suddenly born (((゜д゜;))). Since I was a girl, they talked about using the name. But my mother wondered if it was okay to use the ‘太’ kanji for a girl.* Since the kanji comes from China, my parents looked up ‘太’ in a Chinese dictionary, and it said, “A character used for female honorary titles (a famous example is Empress Dowager Cixi 西太后)”.* They thought, “Then it might be fine to use for a girl!”, and decided to name me the name from the dream.

*太 is usually only used for boy names. The 太 in Empress Dowager Cixi makes up part of the word for Empress Dowager 太后.

But then there was another problem. The second character in the name was ‘凰’ (Female Phoenix), but back then, 凰 wasn’t used in names (;_;). So my parents decided to use a character with a similar meaning, the ‘鳳’ (Male Phoenix) character, and that’s how I was named Tao (太鳳, Prosperous Male Phoenix).” (Source:

“Before my sister and brother and I were born, the doctor didn’t tell our parents if we were male or female so my parents had a hard time thinking of names. They thought up of a lot of names but couldn’t decide on one, then my mother had a dream. In the dream, there was a newborn baby kneeling in front of a low and long desk in a place above the clouds that looked like a terakoya.Then a long and narrow sheet of paper that looked like a letter from historical play, appeared, and written in an ink were the words, “Born on the third day of February, Girl, Tao (太凰)”. My mother thought, “Huh-, babies have a registration system!?” and then she woke up. She had the dream on the morning of February 1st. My scheduled birth date was bit later than that so my father said I probably wasn’t going to be born on the 3rd. But they still couldn’t think of a name, so they joked, “If a girl is born on the 3rd of February, let’s just give her the name in the dream”.And then, on the morning of February 3rd, I was suddenly born (((゜д゜;))). Since I was a girl, they talked about using the name. But my mother wondered if it was okay to use the ‘太’ kanji for a girl.* Since the kanji comes from China, my parents looked up ‘太’ in a Chinese dictionary, and it said, “A character used for female honorary titles (a famous example is Empress Dowager Cixi 西太后)”.* They thought, “Then it might be fine to use for a girl!”, and decided to name me the name from the dream.But then there was another problem. The second character in the name was ‘凰’ (Female Phoenix), but back then, 凰 wasn’t used in names (;_;). So my parents decided to use a character with a similar meaning, the ‘鳳’ (Male Phoenix) character, and that’s how I was named Tao (太鳳, Prosperous Male Phoenix).” (Source: Tsuchiya Tao’s blog

That guy asked questions like he was at a cabaret club. This competition feels vulgar.

Source: Sports Hochi On the 3rd, Tsuchiya Honoka (26), an office worker and the older sister of actress Tsuchiya Tao (24), participated in the final screening round of the 2019 Miss Japan Tokyo tournament held at Cerulean Tower Tokyu Hotel in Shibuya, Tokyo, and was chosen to be Tokyo’s representative.After graduating from Meiji University, she joined Fujitsu’s cheerleading team, the Frontierettes. During the swimsuit competition, she said, “Traditional Japanese dance and cheer spirit, I have studied and practised arts from two different cultures. Using these experiences as my wings, I want to become a woman who can touch the hearts of a large number of people and make smiles bloom”. Standing at 155 cm tall, she was the shortest of the 21 remaining contestants, but she radiated the greatest aura.In the subsequent question and answer session, businessman Mr. Horie Takafumi, one of the judges, asked her how she would spend the 10 million yen prize money if she won the Japan competition. She answered while looking troubled, “I’ve never had that much money before so I’m still thinking about it but… My family has never been on a vacation overseas so in return for my parents kindness I want to travel overseas with my family”. Mr. Horie quipped, “Well then you’ll never use it all up”, and the other judges countered with, “Moon! She can use the rest to go to the moon”, causing everyone in the venue to laugh.The representatives from all 47 prefectures gathered together. The Japan contest will be held on September 11.1. [+22838 / -1734]Her brother and sister both have amazing names too.I wonder what the parents were feeling when they decided to use the 炎 (flame/blaze) character for their child.2. [+22006 / -2369]Crap… I thought she looked like Silk-nee-san at first and now that’s all I can see.3. [+14594 / -1718]Without the Ruby*, I would’ve never read it as Honoka.This is a kirakira name, isn’t it?4. [+9853 / -391]I would understand why she would be chosen if she was at least 170 cmBut if she’s only 155 cm, I just end up thinking it’s because of her famous sister’s influence…It looks like she’s aiming to work in show business too. I sense there’s going to be a huge push for both sisters, it just feels unpleasant.5. [+7477 / -129]She must have a lot of guts to enter a competition like this when she’s only 155 cm.6. [+6863 / -124]They wouldn’t have kept her in the competition just to create buzz, right?? For someone who’s 155cm to be chosen, she would either have to have been extremely beautiful and captivating, or there were no other contestants.7. [+6510 / -329]For some reason, I get an “old lady” atmosphere from her, is it just me?8. [+5679 / -76]155 cm tall,Both sisters are short, aren’t they?9. [+4979 / -103]Even if you’re short, you’ll still have a chance. I didn’t know that.10. [+4325 / -49]Using the 炎 character for a name is extremely unusual.Source: Model Press 1. [+287 / -2369]On the 4th, actress Tsuchiya Tao (24) posted an update on Instagram. Tao: “This is a private matter but something very surprising and exciting happened…!”. Tao and her younger brother, voice actor Tsuchiya Shimba, cheered for their sister at the venue. Tao recalled her mental state when her sister was chosen, “There’s a saying that when you’re surprised, you’ll fall from your chair, I actually experienced that first hand today.” She thanked everyone for the congratulatory messages she received.2. [+5438 / -316]Big sis’s face is huge too3. [+5275 / -9]That’s an amazing name!4. [+3777 / -6]Flame…5. [+4348 / -42]Can you guess why [she was chosen]?6. [+4257 / -194]Not cute or pretty!7. [+3066 / -10]Incredible name8. [+5956 / -13]Her name is Honoka but the kanji for it isn’t gentle.9. [+153 / -711]Tao is better10. [+1923 / -63]Questionable11. [+4322 / -48]Big sis also has a super DQN name12. [+1690 / -30]Looks just like her!13. [+6150 / -15]This is the first time I’ve seen someone with 炎 in their name.15. [+1816 / -33]Looks like she could be an announcer16. [+2062 / -72]I don’t like her for some reason…17. [+2773 / -47]There’s a strong likeness with the size of their faces.18. [+2510 / -17]Countdown to entering show business.19. [+223 / -578]A pleasant beauty20. [+2709 / -144]I think I like big sis’s face better.21. [+1953 / -11]I saw 炎 and thought it said destruction (炎上).22. [+2588 / -55]Seems like she’ll be ripped to shreds by Girls Channel users…She has the look of a Japanese beauty from the Showa era but it would’ve been better if she was a bit taller and younger.24. [+123 / -434]Tsuchiya Tao-chan is definitely cuter.25. [+3576 / -40]There was definitely someone prettier than her [in the competition].27. [+2616 / -44]Completely riding on her little sister’s coattails.The darkness~28. [+2024 / -14]The kanji is really violent in comparison to Honoka.It’s like something’s burning up in flames.29. [+1526 / -48]They kind of look Mongolian.30. [+2032 / -12]And the younger brother is 神葉, pronounced Shimba, right?34. [+3539 / -27]Do Japanese people use 炎 for names?Both of their names suggest they’re Chinese, are they Japanese of Chinese descent?35. [+1116 / -14]Both sisters’ faces and ages don’t add up.38. [+918 / -1]Is that her real name? If it is, it’s an amazing name.40. [+2751 / -140]Not cute42. [+988 /-26]Tao-chan would suit that mature hairstyle too.44. [+3824 / -372]Girls Channel always diss her but she stands out in the audience.48. [+2243 / -18]What’s up with the Tsuchiya family? Why do they keep appearing everywhere? It seems kind of shady…54. [+661 / -79]58. [+1073 / -4]Are the Tsuchiya parents powerful people?59. [+746 / -8]Silk-nee-san…!!61. [+1011 / -6]Their names don’t look Japanese, do their parents have Chinese blood?77. [+1275 / -15]炎 is pretty amazing but伽 is even crazierIt could mean night partner.I wonder why they chose these kanji.79. [+753 / -5]I wonder what kind of things the Tsuchiya family do.Was it Wako*? That they shop at?Apparently big sis has been learning traditional Japanese dance since she was 3.84. [+533 / -10]She’s prettier than her younger sister but shorter than the other contestants… Connections?90. [+392 / -5]JudgesNishikawa Ayako, talento/plastic surgeonOhta Mitsuyo, president of Titan Co., LtdDewi Sukarno, talento/socialiteHorie Takafumi, founder of LivedoorInoue Kosei, Judo practitioner100. [+692 / -14]Can’t speak English, not even tall, at a beauty pageant…The remaining contestants probably found it impossible to accept that this stumpy office lady was chosen. I thought that the section where they were tested on their English skills was really easy. This competition feels like, “As long as she’s cute, idiots are OK!”, there’s no value to it.

See also  Vlog ไปยืดผม ในรอบปี ผมฉันจะไหวมั้ย? | ที่ ม้วน ผม ได โซะ


Squid Game OST Music – Nhạc Phim Trò Chơi Con Mực – Full Video Music


nhactiktok EDM nhacnentiktok
Squid Game OST Music Nhạc Phim Trò Chơi Con Mực Full Video Music
mọi người ơi trang tune Trap chill có riew phim mọi người vào xem ủng hộ nhé
👇👇👇 https://www.facebook.com/TuneTrapchill107799981615734/
Bài 1 : http://bblink.com/Waybackthen
bài 2 : http://bblink.com/the_rope_is_tied
✌️ Hợp tác, quảng cáo, làm video, đăng nhạc lên Tune Trap
hệ chúng tôi qua mail: [email protected] hoặc inbox trực tiếp Facebook
✌️ Collaboration, advertising, making videos, posting music on Tune Trap contact us via gmail :[email protected] or inbox directly FB:

♦ Đừng quên LIKE, SHARE và COMMENT nhé!

♦ Đừng quên LIKE, SHARE và COMMENT nhé!

❤ad Chúc các bạn xem video và nghe nhạc vui vẻ!

♦Do not forget to like, share and subscribe if u like it! Nice day!

→ Nếu có bất cứ thắc mắc, khiếu nại nào về bản quyền hình ảnh cũng như âm nhạc có trong video mong chủ sở hữu liên hệ trực tiếp với tôi !
➡ mail: [email protected] hoặc
FB: https://www.facebook.com/ky.lenhky/

If you have any questions, complaints about image rights as well as music included in the video, the owner please contact me directly.
➡ mail: [email protected]

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูความรู้เพิ่มเติมที่นี่

Squid Game OST Music - Nhạc Phim Trò Chơi Con Mực - Full Video Music

200723 tao tsuchiya (@taotsuchiya_official) live IG


200723 tao tsuchiya (@taotsuchiya_official) live IG

菅田将暉 『虹』


Listen \u0026 DL:https://erj.lnk.to/VUYqCy
2020年11月25日(水)リリース
菅田将暉「虹」
作詞・作曲:石崎ひゅーい
編曲:トオミヨウ
《タイアップ》 映画『STAND BY ME ドラえもん 2』主題歌
◆初回生産限定盤
仕様:CD+DVD/価格:¥1,700+税/品番:ESCL 5467~8
【DVD収録内容】
菅田将暉 – 虹 / THE FIRST TAKE
◆通常盤
仕様:CDのみ/価格:¥1,100+税/品番:ESCL 5469

[収録曲] ※初回生産限定盤、通常盤共通
M1.虹
<映画『STAND BY ME ドラえもん 2』主題歌>
M2.Keep On Running (菅田将暉×OKAMOTO‘S)
<トヨタ自動車 カローラツーリング CMソング>
M3.虹 (Instrumental)

MV監督:呉美保
MV出演:菅田将暉、古川琴音
■菅田将暉 More Info
Website:http://sudamasakimusic.com
Twitter:https://twitter.com/sudamasakimusic
LINE:http://line.me/ti/p/%40sudamasaki
「虹」
作詞・作曲:石崎ひゅーい
編曲:トオミヨウ
泣いていいんだよ
そんな一言に僕は救われたんだよ
ほんとにありがとう
情けないけれど だらしないけれど
君を想う事だけで 明日が輝く
ありのままの二人でいいよ
陽だまりみつけて遊ぼうよ
ベランダで水をやる君の
足元に小さな虹 ねぇ

一生そばにいるから 一生そばにいて
一生離れないように 一生懸命に
きつく結んだ目がほどけないように
かたくつないだ手を離さないから

ママの優しさとパパの泣き虫は
まるで僕らのようでさ 未来が愛しい

大きな夢じゃなくていいよ
自分らしくいれたらいいよ
ひとりぼっち 迷った時は
あの頃を思い出して ああ

さみしい夜を半分 僕に預けて欲しい
うれしい日々は十分に 笑い合っていたい
どんな言葉でも足りないよな
君のぬくもりに触れたせいかな

家族や友達のこと こんな僕のこと
いつも大事に笑うから 泣けてくるんだよ
何にもなかった空に ぽつんと輝いていた
「ありがとう」に代わる言葉 ずっと探していたんだ

一生そばにいるから 一生そばにいて
一生離れないように 一生懸命に
きつく結んだ目がほどけないように
かたくつないだ手を離さないから
離さないから

菅田将暉 虹 STANDBYMEドラえもん2

菅田将暉 『虹』

Sia 『アライヴ feat. 土屋太鳳 / Alive feat. Tao Tsuchiya』


“顔なきポップスター”シーアと、“ダンサー” 土屋太鳳の最強コラボレーションが実現!
出演:土屋太鳳
振付:辻本知彦
プロデューサー:秋山直樹
監督:小山巧
撮影:谷詩文
照明:藤田昌樹
ヘアメイク:新宮利彦(Surge Creators)
スタイリスト:早川すみれ
衣装協力:チャコット
MV再生回数24億回、グラミー賞2度のノミネート歴、全米チャート1位獲得の実績を誇り、最新アルバム『ディス・イズ・アクティング』は全世界50カ国以上のiTunesチャートで1位を記録し、主要9カ国のアルバム・チャートでトップ10入りを果たすなど、今最も注目されている“顔なき”シンガー・ソングライター=シーア。最新アルバムより、女優・土屋太鳳が出演する「アライヴ」の日本版ミュージック・ビデオが公開!
■シーア『ディス・イズ・アクティング』絶賛発売中
Amazon:http://amzn.to/1T5DjrJ 
TOWER RECORDS ONLINE:http://bit.ly/1VOaPjW
iTunes:https://itunes.apple.com/jp/album/id1…
日本公式サイト:http://www.sonymusic.co.jp/artist/sia/
「アライヴ」オリジナル・ミュージック・ビデオ:https://www.youtube.com/watch?v=t2Ngs…

Sia 『アライヴ feat. 土屋太鳳 / Alive feat. Tao Tsuchiya』

Lang Lang, Tao Tsuchiya, soshina – Beethoven: Classical Music Medley


Stream and Download PianoBook: https://dg.lnk.to/PianoBook
Subscribe to Lang Lang: http://smarturl.it/LangLangYTSub
Pianist Lang Lang plays a medley of 29 classical pieces with Japanese actress, model, and dancer Tao Tsuchiya, and awardwinning Japanese comedian Soshina.
Follow Lang Lang Online
►Website: http://www.langlang.com
►Facebook: https://www.facebook.com/LangLangPiano/
►Twitter: https://twitter.com/lang_lang
►Instagram: https://www.instagram.com/langlangpiano/
►Exclusive Merch: https://lnk.to/langlangstore
LangLang

Lang Lang, Tao Tsuchiya, soshina - Beethoven: Classical Music Medley

นอกจากการดูบทความนี้แล้ว คุณยังสามารถดูข้อมูลที่เป็นประโยชน์อื่นๆ อีกมากมายที่เราให้ไว้ที่นี่: ดูบทความเพิ่มเติมในหมวดหมู่MAKEUP

ขอบคุณมากสำหรับการดูหัวข้อโพสต์ tao tsuchiya

Leave a Comment